Kolmannella treenikerralla käytiin läpi

1.) Pussi, jonka Nero juoksi läpi aluksi niin, että Anniina piti kangasta koholla.Sitten muutamalla toistolla niin, että kangas kosketti selkää. Lopuksi pari kertaa ilman apuja "pussi" käskyllä.

2) Rengas. Pidin namikuppia renkaan takana ja Veera piti Neroa pannasta. Hyvin Nero hyppäsi renkaan läpi tosin niin että itse olin "vastaanottopuolella".

3.) Pujottelua treenattiin verkkomenetelmällä nyt koko 12 kepin pituudelta. Veera piti makupalatargettia toisessa päässä ja minä vapautin Neron toisesta päässä "kepit"käskyllä. Aluksi pari kertaa Nero törmäili verkkoihin ja sitten jo sujui hyvin taipuen.

4) Puomia "kiipeä" harjoiteltiin lyhyellä hihnalla, vapautus 2&2 jälkeen namikipolle "mennään" sanalla. Nero pysähtyy jo autettuna, istuu ja malttaa odotaa vapautus  käskyä.

Kotiläksyksi saatiin takapääharjoittelua. Eli ohjaaja istuu maassa molemmissa käsissä makupaloja ja koira "vedetään" namilla jalkojen yli niin että koira siirtää yhden jalan kerrallaan siirtyen toiselle puolelle jne. Toinen harjoitus on pyykkikopassa seisominen ja tavoitteena se, että koira osaisi seistä kaikki neljä jalkaa kattilassa. Mielestäni Nero hallitsee melko hyvin takapäätään ja osasi hienosti astella koipieni yli.