Janne Edgren treenasi Neron kanssa talvikauden Pinotien hallilla. Jannen mielestä Nero on lupaava agilitykoira.Jannen kertomaa 10.3.2016:

Ehkä joka toinen viikko olen ehtinyt treenaamaan. Koira on innokas, tosin se on myös kova komentamaan eli sille pitää tehdä todella helpoksi uudet asiat jotta se ei jää haukkumaan vaan hoksaisi millä palkan saa. Eilen en taas päässyt treeneihin flunssa vuoksi, ensiviikolla olisi tarkoitus mennä keskiviikkona noin klo 15 aikaan. Tervetuloa hallille jos sopii aikatauluihin. Kyllä kesällä voin jatkaa jos mitään suurempaa lisäkiirettä ei ilmannu. En ole ottanut mitään suurempia tavoitteita Nerolle koska treenimäärä on niin vähäistä, jos löydät henkilön joka pääsisi vaikka kahdesti viikossa treenaamaan niin kehitys menisi ihan toista vauhtia eteenpäin. Veikkaan että Nero on kisavalmis ja osaa esteet/ohjaukset 2-3 vuoden kuluttua tällä treenimäärällä.
 
Valitettavasti työkiireiden takia Janne ei enää kevään jälkeen ehtinyt treenaamaan Neron kanssa. Toiveissa on, että Nero vielä jonain päivänä saisi jatkaa agilityuraansa.