Kesäkuun 15. päivän treenit jäivät valitettavasti väliin astutussession takia (Mila & Billy). Mutta nyt onneksi pääsimme toiseksi viimeiselle treenikerralle mukaan. Tällä kertaa treenattiin kolmen- neljän esteen sarjaa.

Ensimmäisenä oli puomi-1.hyppy-mutkaputki-2.hyppy. 1. hypyn jälkeen valssi putkelle. Puomilla Anniina palkkaili Neroa pysymään paikoillaan 2&2 asennossa niin että pääsin etenemään hypyn kohdalle valssia tekemään. Putkikin täytyi ottaa vielä erikseen palkkaamalla, mutta loppuviimeksi saatiin tämä radanpätkä menemään. Puomilla täytyi muuten sen verran himmata Neron menoa, että laitoin makupalan ylösmenolle.

Toisena mentiin hyppy-rengas-hyppy-pituus sarjaa kaarevassa muodossa. Valssikin olisi pitänyt tehdä ennen/jälkeen renkaan, mutta jätin sen suosista pois, koska tiesin, ettei rengas vielä suju. Otettiinkin sitten rengasta muutama kerta Veeran pitämällä palkkatarketilla. Ja niin tämäkin sarja meni sujuvasti, kunhan ensin oltiin rengas treenattu erikseen.

Kolmantena oli hyppy-muuri-pussi yhdistelmä kaarevassa muodossa. Ensin palkkatarketilla mentiin pussi kerran Veeran avustamana ja sen jälkeen koko sarja meni hienosti.

Nero pysyy hyvin lähdössä istumassa. Se keskittyi hyvin tekemiseen ja oli suorastaan intoa piukassa. Pujottelua treenattiin verkoilla ja sekin sujuu hienosti. Ensi kerralla voisi kokeilla jättää yhden verkon pois. Niin ja viimeisellä kerralla pyydän jonkun videoimaan Neron menoa (ei siis välttämättä meikäläistä). Jatkokurssiakin olisi luvassa, jos vain kuljetukset onnistuvat:)