Osallistuimme Neron kanssa Ylökin kontakti- ja pujottelukurssille Mutalan kentällä. Kouluttajana Hanna Löytynoja (SM 2015 11.sija, MM 2015 karsinnat 15.sija). Valitettavasti missasin eka kerran. Kontakteja olemme harjoitelleen 2&2 menetelmällä. Nyt niin että koira tulee vapaasti puomilta (otetaan vain loppupäätä hyppäyttämällä koira puomin alastulolle) ja koira pysähtyy sopivasti 20 cm päähän jätetylle namille. Siinä sitä syötellään maahan nameilla "ota"käskyllä ja liikkeellelähtöä harjoitellaan "mennään" käskyllä ja palkka siitä myös. Melko hyvin jo sujuu. Pujottelua on menty verkoilla ja jo yhden hypyn takaa niin että koira joutuu itsenäisesti hakemaan alun. Namialusta eka mutkassa ja lopussa. Avustaja valvoo.

Toiveissa on, että Nero saa ohjaajan. Kokenut agilitaaja on kiinnostunut siitä nähtyään miten motivoituneeksi Neron saa esim vetoleikeillä palkkaamalla.

Nero kävi luonnetestissä Ikaalisissa saaden 182 pistettä, laukaisualtis (kolmannella laukauksella pyrki syliin). Alla luonnetesti Neron%20LT%2015.8.2015.jpg