Viime viikon treenit jäivät sattuneista syistä kirjaamatta uuden tulokkaan takia. Treenattin kumminkin Neron kanssa rengasta, keinua ja pujottelua. Kotiläksyksi saatiin ns persjätön ohjaus eli edestä leikkaus (kumma kun saa oikein pähkäillä miten nuo termit menevätkään, sitä se teettää kun ei enää aktiivisesti ole treenannut). Hyvin oli Piitu sitä kotona treenannut kun eilisissä treeneissä sitä jo kahden esteen välissä harjoiteltiin.

Eilen vuorossa uutena esteenä oli pöytä ja pituus. Hyvin Nero pysyi pöydällä "odota" käskyllä ja vaputus "mennään" käskyllä. Palkka odotti kipossa muutaman metrin päässä. Anniina kyllä arveli, että tositilanteessa voisi olla vauhdista vaikea pysähtyä pöydälle. Pituus mentiin "pituuuuus" käskyllä ja hyvinhän se sujui kohti palkka tarkettia. Heti kun Nero vilkaisi minuun päin ja mahdollista palkkakättä niin hyppy meni pipariksi eli Nero kosketti jaloillaan pituusesteen lautoja.

Mikä oli suurin harppaus eteenpäin oli se, että pidin Neroa vapaana. Mentiin kolmen hyppyesteen kaarevaan rataa eli ekaksi viimeinen, sitten keskimmäinen ja viimeinen ja lopuksi kaikki kolme hyppyä. Nero keskittyi hyvin viimeisen esteen jälkeen olevalle tarketille, jotan Anniina vahti.

Treeneissä oli mukana myös housujalkainen juoksunarttu, mutta siitäkin huolimatta pystyin harjoittelemaan Neron kanssa pituutta ja pussia. Kerran se lähti kuono pitkällä kohti ko narttua, mutta ärjäisin Nero ja heti se kääntyi ja iloisesti kutsumalla tuli luokseni. Nakit veivät voiton :)

Kotiläksyksi saatiin sylkkäri eli sylikääntö ja valssi. Niitä Piitu nyt treenaa kotona.

Täältä löytyy sylkkäri- ym videoita ja ohjaustermejä http://team-nuutit.blogspot.fi/2012_02_01_archive.html